خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





روش های تصفیه آب

     

    درتصفیه آب معمولا دو شیوه اصلی مورداستفاده قرارمی گیرد:
    1-روش های سنتی
    2-روش های نوین ( فیلتراسیون و غشایی )

    روش های سنتی
    مراحل تصفیه درروش سنتی شامل موارد زیر است .:
    1-عملیات پیش تصفیه ( آشغالگیری، دانه گیری، پیش ته نشینی )
     2-انعقاد
    3-لخته سازی ( فلوکولاسیون )
    4-رسوب گذاری
    5-گندزدایی
    6-هوادهی
    7-فیلتراسیون

    روش های نوین ( فیلتراسیون وغشایی )
    استفاده از غشاها و فیلترها یکی ازروش های ایده آل و مناسب برای تهیه آب با کیفیت می باشد .
    در فیلتراسیون، ذرات ناخالصی به شکل مواد معلق از آب جدا می شود .این روش درحذف کدورت ،باکتری ها پروتوزوئرهای ریز بسیارموثر است. ویروس ها نیز توسط اولترافیلتراسیون حذف می گردند.
    در روش های غشایی نیز، غشای موجود دو فاز همگن راجدا نگه می دارد و جلوگیری ازعبور املاح به صورت انتخابی سبب خالص سازی آب می گردد. برای رسیدن به این منظور نیازمند استفاده ازنیروی جلوبرنده می باشیم که این نیرو می تواند اختلاف فشار، اختلاف دما، اختلاف غلظت و یا حتی اختلاف پتانسیل باشد. مزیت اصلی استفاده ازغشاها درتصفیه آب ،عدم نیاز به موادشیمیایی، انرژی کم مورد نیاز برای تصفیه و استفاده و نگهداری و راه اندازی آسان است.

    (MF (Micro Filter میکروفیلتراسیون با ابعاد روزنه  5/0 میلیمتر
    (UF (Ultra Filter اولترافیلتر با ابعاد روزنه 100-1 نانومتر
    (NF (Nano Filter نانوفیلتر با قطر روزنه 2 نانومتر
    (RO (Reverse Osmosis Membrane غشای اسمزمعکوس با قطر کمتر از 2 نانومتر

    روش غشایی RO در تصفیه آب بسیار کاربرد دارد و روش های فیلتراسیون MF، UF، NF اغلب در عملیات پیش تصفیه مورد اسفاده قرار می گیرند.


    این مطلب تا کنون 14 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : تصفیه ,اختلاف ,استفاده ,اسیون ,نانومتر ,روزنه ,ابعاد روزنه ,نوین اسیون ,
    روش های تصفیه آب

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده